У центрі Львова затримали грабіжника, який вкрав телефон у перехожого

вкрав тел

Поліцейські затримали зловмисника, причетного до пограбування перехожого у Львові.За скоєне 35-річному, раніше неодноразово судимому за скоєння подібних кримінальних правопорушень, львів’янину загрожує покарання - до шести років позбавлення волі, - повідомляють у поліції Львівської області.

Поліцейські затримали зловмисника, причетного до пограбування перехожого у Львові.
За скоєне 35-річному, раніше неодноразово судимому за скоєння подібних кримінальних правопорушень, львів’янину загрожує покарання - до шести років позбавлення волі, - повідомляють у поліції Львівської області.

27 жовтня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про пограбування, що сталось на вулиці Валовій у центрі Львова. За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж Управління патрульної поліції Львівської області. На місці події правоохоронці встановили, що зловмисник вирвав у перехожого, 20-річного львів’янина, мобільний телефон та втік. Потерпілий надав детальний опис нападника і, проведеними заходами, поліцейські оперативно розшукали його та доставили у Галицький відділ поліції.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився раніше неодноразово судимий за скоєння подібних кримінальних правопорушень 35-річний житель Львова. За фактом слідчі Галицького відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Зловмисник затриманий, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: