На Львівщині троє підлітків крали речі з автівок: вони навіть придумали план

крадіжка авто
Фото ілюстративне

У Трускавці троє неповнолітніх хлопців здійснили чотири крадіжки з салонів автівок.

Як повідомляють у пресслужбі поліції Львівщини, йдеться про 17-річного мешканець Дрогобицького району та двох братів, жителів Трускавця віком 13 та 16 років. Усі крадіжки вони скоїли в серпні нинішнього року.

«...хлопці «працювали» вночі – у період між 3.00 та 5.00. Вони проникали в автомобілі, які власники залишали на вулиці, та викрадали з них автомагнітоли, інструмент, електронні гаджети та інше майно. Жертвами зловмисників стали мешканці Трускавця. Речові докази (викрадене майно) правоохоронці у підлітків вилучили», - йдеться у повідомленні відомства.

Відтак, двом зловмисникам віком 16 та 17 років повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Щодо третього зловмисника, який на момент скоєння злочинів ще не досяг віку кримінальної відповідальності, у суд буде скеровано клопотання про застосування до нього примусового заходу виховного характеру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: