Від коронавірусу помер викладач Національної академії сухопутних військ

свічка-памяті

На 69-му році життя не стало старшого викладача кафедри тактики підрозділів бойового запезпечення та полковника запасу Володимира Павлючика Національної академії сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного.

Це сталося у середу, 28 жовтня, чоловік помер від ускладнень, спричинених коронавірусною хворобою COVID-19, написав його колега, начальник Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук у Facebook.

У нього залишилась дружина та двоє синів.

«Вчора, внаслідок важкого перебігу хвороби, спричиненої коронавірусною інфекцією, на 69 році пішов з життя наш колега, високий професіонал, старший викладач кафедри тактики підрозділів бойового (оперативного) забезпечення полковник запасу Володимир Павлючик», - повідомив він.

Він зазначає, що Володимир Павлович – досвідчений військовий інженер, пройшов всі ланки військового управління, завершив військову службу на посаді начальника інженерної служби армії.

«За роки викладання в стінах Національної академії Володимир Павлович долучися до вишколу сотень висококваліфікованих офіцерів, вміло та самовіддано передавав власні знання та величезний досвід новим поколінням військових інженерів Збройних Сил України. Полковник В. Павлючик завжди був прикладом справжнього Офіцера. На жаль, страшний вірус виявився сильнішим…

Від себе особисто, від всього колективу Національної академії, від ветеранів інженерних військ висловлюю щирі співчуття рідним та близьким Володимира Павловича - його дружині Тетяні Василівні, синам Олексію та Сергію.
Спочивай з миром, друже Вічна пам'ять», - написав Павло Ткачук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: