Україна ініціювала спрощення візового режиму з Британією

630_360_1456407425-8423
фото ілюстративне, взяте з відкритих джерел

Міністерство внутрішніх справ України ініціювало спрощення візового режиму з великою Британією. Найближчим часом в Україну прибудуть фахівці зі Сполученого Королівства.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Там зазначають, що в четвер, 29 жовтня, в МВС відбулась зустріч Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з Надзвичайним та Повноважним Послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс.

На зустрічі йшлось про активізацію співробітництва між МВС України та Великої Британії, особливо в контексті нещодавнього візиту Президента України Володимира Зеленського до Лондона.

Міністр зазначив, що відносини між Україною та Великобританією вийшли на новий рівень.

«Сьогодні ми обговорюємо дорожню карту реалізації досягнутих домовленостей. Зокрема, МВС ініціює діалог між країнами щодо спрощення візових вимог для громадян України і готове максимально йти назустріч британській стороні з питань аналізу міграційних процедур та законодавства. З цією місією до України прибудуть відповідні фахівці», – сказав Арсен Аваков.

Міністр підкреслив необхідність відкриття в Україні британського візового центру для пришвидшеної обробки заявок українських громадян. За його словами, такий крок свідчитиме про серйозну налаштованість Уряду Великої Британії у цьому питанні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: