Львівські патрульні знайшли викрадений автомобіль, яким керував нетверезий зловмисник

8520
Фото: патрульна поліція

Вчора в обід на лінію 102 надійшов виклик про водія, який керує транспортним засобом ВАЗ-21053 в стані сп'яніння. Зі слів заявника, він виїхав з вулиці Раковського в напрямку вулиці Дунайської.

Про це повідомляють у патрульній поліції.

Неподалік був екіпаж патрульної поліції 2 батальйону і одразу зупинив згадане авто. За кермом був 58-річний львів'янин з ознаками алкогольного сп'яніння. Також, автомобіль мав розбите вікно і під кермом звисали дроти, що могло свідчити про його незаконне заволодіння.

Водій не зміг дати чіткої відповіді чий це автомобіль і не мав документів. Патрульні перевірили його на стан сп'яніння за допомогою пристрою Drager — результат 2,6 проміле.

Після оформлення адмінматеріалів почали шукати власника транспортного засобу. Спочатку зв'язалися з особою на яку офіційно зареєстрований автомобіль. Мешканець Львівщини сказав, що продав його за дорученням. Спільними зусиллями встановили діючого власника.

22-річний молодий чоловік сказав, що залишив автомобіль неподалік свого дому на раніше згаданій вулиці і напередодні увечері він був на місці.

Відтак, порушник зізнався, що проник в автомобіль і завів його без ключа. Він хотів перегнати авто на своє подвір'я, а згодом отримати викуп 1000 гривень.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції. Власник написав заяву про заволодіння його майном.Зловмиснику загрожує відповідальність за ч.1 ст.289(Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: