Конституційний суд замовив ґрати на двері та вікна

ks

Фірма, що досі виграла лише два тендери - на ремонт приміщень Офісу генерального прокурора - виграла тендер на установку ґрат на будівлі Конституційного Суду упродовж кількох годин після його оголошення.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на тендер, проведений у системі електронних торгів ProZorro.

«Оголошення про проведення. Дата оприлюднення: 30 жовтня 2020. Укладений договір: 30 жовтня 2020», - йдеться в оголошенні.

Як випливає з тендерної документації, замовник в особі Конституційного Суду України замовив за 48783 грн металеві ґрати на двері та вікна першого поверху в будівлі за адресою Київ, вул. Жилянська, буд. 14 (місце розташування суду - ред.).

У тендері взяв участь один учасник - ТОВ «ТРЕЙД ТУЛС», який, за кілька годин після оприлюднення тендерного оголошення, виграв торги, запропонувавши визначену замовником вартість робіт.

Наразі це товариство має в своєму активі ще лише два виграні тендери. В них товариство взяло участь за тиждень до тендеру КСУ - 21 жовтня 2020 року. Згідно з умовами цих тендерів, «ТРЕЙД ТУЛС» за 119 тис. грн має здійснити поточний ремонт фасаду адміністративної будівлі Офісу генерального прокурора, за адресою: м. Київ, вул. Гусовського, 9. А також, за 280 тис. грн - здійснити поточний ремонт службових приміщень на 5-му поверсі адміністративної будівлі Офісу генерального прокурора за адресою: м. Київ, вул. Різницька, 13/15.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: