20-річний донеччанин просить допомоги на боротьбу із раком

c2d7596c-e08f-489e-884d-c19fcbbbf1f6

20-річному уродженцю міста Курахово Донецької області Семену Цикорському, який завершив навчання у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій та мешкає разом із дружиною у Луцьку, потрібна допомога небайдужих.

Хлопцю призначили курс таблетованої хімії, яка коштує 30 тисяч на місяць, повідомив він ІА Волинські Новини.

Зараз він пройшов 8 курсів хіміотерапії, 3 з яких йому призначили в Національному інституті раку в Києві. У п’ятницю, 18 вересня, комп’ютерна томографія показала, що його стан погіршився, метастази збільшились на 2 мм. Попереднє КТ показувало в лівій легені 10*9, а стало 12*10мм, у правій легені було 5мм, а вже – 7мм.

Семена Цикорського перевели на таблетовану хімію, яка коштує 30 тисяч на місяць. Її треба пити 3 місяці, а це – 90 тисяч.

«Завдяки вашій допомозі ми назбирали на 2 такі упаковки. Вистачить на місяць. На наступні місяці залишилося зібрати 48 тисяч гривень. Переривати їх пити не можна. Дякую кожному за репости і допомогу», – зазначає хлопець на своїй сторінці у фейсбуці.

Як повідомлялося раніше, 10 липня, під час чергової томографії, лікарі виявили у Семена Цикорського метастази у легенях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: