НАБУ вдруге оголосило в розшук голову ОАСК Вовка

вовк

Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук голову Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка, якого підозрює у створенні злочинної організації з метою захоплення державної влади, - повідомляють у пресслужбі НАБУ.

«У зв'язку з систематичним ігноруванням повісток від органу досудового розслідування і слідчого судді, а також неявкою для участі у допиті та інших процесуальних дій, НАБУ розшукує підозрюваного у кримінальному провадженні за фактом створення головою ОАСК злочинної організації з метою захоплення державної влади, перешкоджання діяльності Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, втручання у діяльність державних діячів – членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, участі у цій злочинній організації суддів ОАСК та інших осіб, прийняття пропозиції та одержання неправомірної вигоди Головою Державної судової адміністрації».

НАБУ оголошує Вовка у розшук вдруге. У вересні ще 6 суддів ОАСК розшукували як підозрюваних, які діяли у межах злочинної організації на чолі з Вовком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: