Скільки українців побоюються втрати безвізу, - опитування

безвіз-український-біометричний-паспорт
Фото ілюстративне

Негативно ставляться до можливого скасування безвізу з Європейським Союзом 55% опитаних українців, лише 11% – позитивно.

Про це йдеться у підсумках опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг».

«Більшість (55%) опитаних негативно ставляться до можливого скасування безвізу з Європейським Союзом, лише 11% – позитивно і 31% – нейтрально. Найбільш негативно ставляться до можливого скасування безвізу молодь, мешканці столиці та Заходу, прихильники Європейської солідарності, Свободи, Голосу і партії Слуга народу», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, ЄС опублікував заяву щодо рішення Конституційного Суду - це ставить під питання отримання допомоги і безвіз. Раніше Конституційний Суд України визнав такою, що не відповідає Конституції України, статтю 366-1 ККУ, яка передбачає відповідальність за брехню в декларації.

В опитуванні брало участь населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу.

Вибіркова сукупність: 2000 респондентів. Метод опитування: CATI - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера. На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95: не більше 2,2%. Опитування проводили 2 та 3 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: