Карантин: як штрафуватимуть за неносіння масок у громадських місцях

карантин дивись
Фото з архіву

Протокол за неносіння масок у громадських місцях буде складатися безпосередньо на місці, себто працюватиме за тим же принципом, як і штрафи за порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомляють у пресслужбі Міністерства охорони здоров'я України.

У відомстві кажуть, що зважаючи на кількість нових хворих, МОЗ нагадує про необхідність дотримання встановлених правил протиепідемічної безпеки та закликає прийняти законопроєкт №3891 щодо застосування штрафів за відсутність масок у відведених для цього місцях. Документ є необхідним задля більш ефективного захисту людей від зараження коронавірусною хворобою.

«Згідно з цим законопроєктом, який був поданий Кабміном ще 17 липня, штраф за відсутність маски становитиме від 170 до 255 гривень. Протокол буде складатися безпосередньо на місці, тобто працюватиме за тим же принципом, як і штрафи за порушення правил дорожнього руху», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, парламентський комітет з питань правоохоронної діяльності рекомендував Верховній Раді ухвалити в цілому законопроєкт, який передбачає запровадження штрафу від 170 до 255 грн за неносіння маски у громадських місцях та транспорті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: