У Львові триває голосування за проєкти Громадського бюджету 2021

гром бюдждет

З 1 до 15 листопада у Львові триває голосування за проекти Громадського бюджету, які реалізовуватимуть у 2021 році. На їх реалізацію передбачено 58 млн грн.

«Голосування триватиме з 1 до 15 листопада. Ті проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть реалізовані у 2021 році. На їх втілення передбачено у міському бюджеті 58 млн грн. Відзначу, що місто 100% фінансує реалізацію проектів», — розповів Орест Файфурка, начальник відділу громадського партнерства, - повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Як зазначають в управлінні «Секретаріат ради», цьогоріч у пріоритеті голосування за допомогою Bank ID на сайті: https://lviv.pb.org.ua/ з використанням електронного цифрового підпису та за допомогою терміналів Приват Банку.

Також традиційно доступне голосування у ЦНАП Львівської ОТГ (за попереднім записом).

«Просимо авторів не порушувати правила голосування, а мешканців закликаємо зробити свій вибір», — відзначають в управлінні.

Наразі свої голоси за проекти віддали вже понад 51 тис. мешканців Львівської ОТГ.

Нагадаємо, цього року подавати та голосувати за проекти Громадського бюджету Львова можуть не лише львів'яни, а й мешканці сусідніх міст та сіл, що увійшли до складу Львівської об'єднаної територіальної громади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: