У Львові виділили кошти на благоустрій вулиць

IMG_2477

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив внесення змін до міського бюджету.

Згідно з ухваленим рішенням, виділено кошти на на проведення благоустрою на вулицях Грінченка, Миколайчука, Княгині Ольги.

«100 тис грн пропонуємо виділити на проведення благоустрою на вул. Грінченка, 12−14, також на адресу вул. Миколайчука, 4−6 теж 100 тис грн. А також виділити 220 тис грн на благоустрій на вул. Княгині Ольги, 5а -5б, і 50 тис грн для будівництва сходів від вул. Княгині Ольги до вул. Б. Сметани.

Також пропоную виділення коштів на придбання кисневих концентраторів для 5-ї лікарні - 1,5 млн грн, і виділення коштів на придбання томографа для 8-ї лікарні», —департаменту економічного розвитку», - розповіла директорка департаменту економічного розвитку доповіла Ірина Кулинич.

За словами Андрія Садового, міського мера, з понеділка розпочинають тендерні процедури.

Також виконком виділив кошти на придбання кисневих концентраторів для 5-ї лікарні - 1,5 млн грн, і придбання томографа для 8-ї лікарні.

Крім цього, вирішено збільшити видатки управлінню охорони здоров’я на суму 3,1 млн грн на придбання кисневих концентраторів та іншого обладнання, і збільшення видатків Шевченківській РА на суму 1,5 млн грн на поточний ремонт доріг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: