В усій Україні посилюють карантин – нові обмеження і заборони

корона у світі

За результатами засідання Державної комісїі ТЕБ та НС на території країни вводять обмеження для помаранчевого рівня, за виключенням адміністративно-територіальних одиниць, де встановлено червоний рівень епіднебезпеки.

Про це на брифінгу за підсумками засідання Державної комісії ТЕБ та НС сказав заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко, - пише Укрінформ.

«На територій всіх регіонів буде діяти заборона проведення масових заходів понад 20 осіб, перевезення громадським транспортом людей більше, ніж дозволяє кількість посадкових місць, заборона торгівлі й відвідування закладів торгівлі з кількістю відвідувачів, більше ніж 1 на 10 кв метрів. Ресторани та кафе можуть працювати тільки на виніс, а також за умови заповненості не більше ніж 50% посадкових місць», - сказав Ляшко.

Також, за його словами, на помаранчевому рівні забороняється робота дискотек та нічних клубів, обмежується планова госпіталізація, а також виїзд дітей на оздоровлення та відпочинок, відвідування закладів соціального захисту.

Рівень помаранчевої небезпеки встановлюється з 00 годин 9 листопада, обмеження діють по всій території країни, за виключенням адміністративно-територіальних одиниць, віденсених до червоного рівня епідемічної небезпеки.

Як повідомлялося, в Україні станом на 6 листопада лабораторно підтверджено 440 188 випадків COVID-19, з них за добу - 9 721.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: