Володимир Зеленський перевірив готовність КПВВ у Щасті до початку пропускних операцій

124120431_1765633376921736_1826059738249073314_o
Фото: ДПСУ

Вчора Володимир Зеленський з робочим візитом перебував в районі ООС на Луганщині. У місті Щастя Президент України разом з представниками дипломатичних місій перевірив готовність відкриття нового контрольно-пропускного пункту через лінію розмежування.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

«Це дуже сучасний КПВВ, дуже швидко побудували ЦНАП, який надає 88 адміністративних послуг, що дуже важливо для всіх громадян України, для цивільних людей, які перебувають на нашій стороні та на тимчасово окупованих територіях», – зазначив Президент.

Контрольний пункт в’їзду-виїзду «Щастя», має розпочати роботу з 10 листопада.

Глава держави також відмітив, що важливо, щоб люди з тимчасово окупованих територій бачили яка Україна сучасна, комфортна й безпечна.

Прикордонники повністю готові до початку пропускних операцій у КПВВ «Щастя», який функціонуватиме в межах дорожнього коридору Луганськ-Весела Гора-Щастя-Новоайдар.

Також Володимир Зеленський відвідав відділення «Ощадбанку», пошту та Центр надання адміністративних послуг, які розташовані поруч з контрольним пунктом. Він зауважив, що завдяки наявності відділення банку на цьому КПВВ можна здійснювати банківські операції та обмін валют. Крім того, є аптека й кімната матері та дитини.

«Все сучасне, прекрасні умови як для людей, які будуть отримувати ці послуги, так і для людей, які працюють тут», – сказав Володимир Зеленський.

Президент додав, що на КПВВ обладнана окрема смуга для гуманітарних вантажів, що дуже важливо. Також у межах розбудови інфраструктури КПВВ «Щастя» проведено ремонт мосту через річку Сіверський Донець та завершується відновлення дорожнього покриття автотраси Н-21.

Пропускна спроможність КПВВ становить до 15000 осіб та до 5000 транспортних засобів на добу.

Як інформує Інформаційний спротив, відповідно до домовленостей, досягнутих у межах переговорів у Нормандському та Мінському форматах, 10 листопада, крім КПВВ «Щастя», на лінії розмежування також буде відкрито КПВВ «Золоте».

Обидва пункти за рівнем сервісу не поступатимуться КПВВ у районі Станиці Луганської.

усі КПВВ на Донбасі та в Криму облаштують медпунктами, де громадяни зможуть пройти тести на наявність ВІЛ, туберкульозу, гепатиту чи COVID-19.

Більше подробиць дивіться у відеосюжеті телеканалу zik.

https://youtu.be/CcZqNHQN1VY

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: