Чому варто купити смарт-годинник

2

Топ сучасних гаджетів з легкістю міг би очолити смарт-годинник. Цей девайс, зазвичай, асоціюється з ідеєю поєднання в одному пристрої функцій смартфона та годинника.

Проте Smart Watch отримав свою назву не лише з цієї причини. Стильний і незвичайний аксесуар ще й має потужний функціонал і це надає йому величезну кількість переваг серед інших гаджетів. Розумний годинник – не просто доповнення до смартфона, а цілком самостійний і корисний пристрій для сучасної людини.

Окремою нішею є дитячі смарт годинники, пристрої для зв'язку та батьківського контролю наймолодших користувачів. З цим гаджетом дитина завжди перебуває в полі зору батьків та легко може сконтактувати з ними за потреби.

Переваги смарт-годинників

Smart Watch впевнено утримують позиції «розумного вибору» на ринку цифрових аксесуарів. Розумні годинники – це мінікомп'ютери, вони здатні приймати, обробляти інформацію та передавати її на дисплей. Отже, здійснення дзвінків, робота з телефонною книгою, голосові повідомлення, фото, GPS-навігація – класичний функціонал переважної більшості моделей. Та сучасні смарт-годинники наділені ще й деякими іншими, унікальними функціями. Про ці корисні кейси розповімо детальніше.

Керування повідомленнями

Опція, якою оснащені всі розумні годинники. І це можливість завжди контролювати вхідні смс та повідомлення месенджерів навіть у ситуаціях, коли скористатися смартфоном немає можливості. У громадському транспорті, за кермом або на діловій зустрічі, секундного погляду на дисплей годинника достатньо для того, щоби бути на зв'язку.

Будильник

Точніше кажучи, смарт-будильник. З допомогою спеціального вбудованого пристрою годинник чітко контролює активність людини, яка спить. І, за потреби, розбудить її саме в режимі швидкого сну. Ця опція особливо приємна, адже так круто прокидатися максимально бадьорим, щоб активно розпочати свій день.

Фітнес-трекер

Популярна функція серед власників Smart Watch. Годинник має вбудований пульсометр, калькулятор калорій, крокомір, лічильник активності… Додатково є можливість встановити й інші фітнес-програми з нагадуваннями та фіксацією результатів у додатку на смартфоні чи абсолютно автономно. А певні моделі навіть оснащені опцією, яка дозволяє збирати медичні дані про користувача та передавати їх лікарю.

Безконтактні платежі Pay Pass

Розрахунки одним порухом руки – зручно і швидко. В стилі сучасної людини – максимально оптимізувати свої щоденні побутові активності. Тож покупки в магазині за допомогою годинника із підключеною платіжною системою – вдалий хід розробників.

Синхронізація з побутовою smart-технікою

Завдяки Wi-Fi і Bluetooth можна налаштувати віддалене управління розумною технікою у вашому домі. Тоді аксесуар на руці перетвориться на «чарівну паличку». Звучить фантастично, але приготувати каву, ввімкнути улюблений трек, регулювати яскравість світла в кімнаті, керувати кухонною технікою і навіть завести авто можна звичайним дотиком до дисплея смарт-годинника.

Життя з новим розумним девайсом стане максимально комфортним. Тому,  вирішивши купити смарт годинник, проаналізуйте наведені переваги і зробіть вдалий вибір, що відповідатиме вашим потребам.

* Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: