Доба на Донбасі: бойовики з гранатомета стріляли неподалік Водяного

ранков

Минулої доби, 8 листопада, у зоні бойових дій на Донбасі бойовики один раз порушили режим припинення вогню. Обійшлося без бойових втрат і поранень.Про це повідомляє пресцентр операції Об’єднаних сил.

Минулої доби, 8 листопада, у зоні бойових дій на Донбасі бойовики один раз порушили режим припинення вогню. Обійшлося без бойових втрат і поранень.
Про це повідомляє пресцентр операції Об’єднаних сил.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» неподалік населеного пункту Водяне зафіксовано застосування бойовиками підствольного гранатомета та стрілецької зброї. Підрозділи Об'єднаних сил зброю у відповідь не застосовували.

Від початку поточної доби, 9 листопада, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Від початку «перемир'я» (27 липня) і до вечора 6 листопада включно Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ нарахувала 2 106 порушень режиму тиші, зокрема 730 вибухів, 45 невизначених боєприпасів, 16 спалахів дульного полум'я, 23 освітлювальні ракети та 1 292 чергу та постріли.

В ОБСЄ за порушення рахують кожний постріл або вибух, а в штабі ООС обстріли однієї позиції рахують як один факт порушення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: