Поради з догляду за тканинними ролетами

06852319-0839-42b3-b2eb-c16f574f7982

Ролети на вікна - це найкращий спосіб захиститися від небажаних поглядів з вулиці і палючих сонячних променів.

Ролети на вікна - це найкращий спосіб захиститися від небажаних поглядів з вулиці і палючих сонячних променів.

Жалюзі з тканини відмінно впишуться в інтер'єр, спеціальне пилевідштовхуюче і сонцезахисне просочення на довгий період зберігає полотно привабливим, а сучасні матеріали повністю гіпоалергенні і не подразнюють шкіру при контакті.

Конструкції будуть відмінно служити роками, необхідно лише дотримуватися правил догляду за ролетами на вікна.

Особливості догляду за тканинними жалюзі

Є кілька простих способів полегшити догляд за рулонними шторами:

  • використовуйте спеціальну насадку для пилососа - так під час прибирання ви повністю очистіть полотно від забруднень, додатково поверхню слід протерти вологою тканинною серветкою;
  • регулярне провітрювання приміщення - це дозволить підтримувати тканинні ролети в чистоті, а також запобігти утворенню скупчень пилу;
  • при виявленні на поверхні сильних забруднень слід використовувати ластик.

Як правильно чистити тканинні ролети

Прати тканинні жалюзі на пластикові вікна небажано, оскільки це може зіпсувати зовнішній вигляд і пиловідштовхуючі властивості полотна.

Для усунення стійких забруднень слід відвезти рулонні штори на хімчистку або замовити такі послуги на дому. Застосування сучасного обладнання та спеціальної побутової хімії дозволить усунути навіть найстійкіші плями.

Більш складним і трудомістким рішенням буде очищення поверхні ролетів своїми руками. Штори знімаємо, потім розбавляємо водою миючий засіб в невеликій ємності (використовуйте щадну побутову хімію на натуральних компонентах).

Наносимо склад губкою на поверхню, а після ретельно прополіскують полотно. Якщо вирішите самостійно попрати тканинні жалюзі рулонні на вікна, рекомендуємо дотримуватися таких правил:

  • застосовуйте м'які губки;
  • не використовуйте пральну машинку, а також не замочуйте полотно перед пранням;
  • сушити ролети слід не під прямими сонячними променями, а в приміщенні, штори повинні бути випрямленими;
  • прасувати полотно небажано.

Але головний лайфхак по збільшенню терміну служби рулонних штор на пластикові вікна полягає в тому, щоб купити ролети в перевіреному інтернет-магазині.

Компанія Жалюзі-Сервіс - це не тільки постачальник, а й виробник сонцезахисних конструкцій. На товари надається гарантія, є можливість доставки і установки штор по Україні.

Ціни на продукцію цілком невисокі, при повторному зверненні можливі знижки. Компанія пропонує на вибір всі види тканинних ролетів з різними кольорами і конструктивними особливостями. Оскільки штори робляться на замовлення, сонцезахисні системи ідеально підійдуть під віконний отвір або стулку.

*реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: