Російські найманці відкривали вогонь неподалік Водяного, - штаб

оос5
Фото (ілюстративне), з вікритих джерел

У вівторок, 10 листопада, у районах відповідальності українських бригад зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Про це повідомляють у штабі операції Об'єднаних сил.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї неподалік Водяного.

«Неприцільні ворожі постріли не становили загрозу для життя та здоров’я українських захисників, тому вогонь у відповідь вони не відкривали.
Серед військовослужбовців Об’єднаних сил бойових втрат і поранень унаслідок ворожого вогню немає», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в понеділок, 9 листопада, було зафіксовано два порушення домовленостей, досягнутих під час засідання Тристоронньої контактної групи, з боку збройних формувань Російської Федерації.

Так, ворог двічі порушив режим припинення вогню, відкривши вогонь зі стрілецької зброї неподалік населеного пункту Водяне. Ворожі провокативні постріли не становили загрози для українських захисників, тож вогонь у відповідь вони не відкривали.

Бойових втрат і поранень серед наших воїнів не було.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: