Українці можуть взяти участь в акції «День піжам» і підтримати хворих дітей

0

У п’ятницю, 27 листопада, «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні» запрошує всіх українців долучитися до благодійної акції «День піжам».

Під час цього щорічного заходу піжама служить символом, який має підвищити усвідомленість українців про те, що дітям в лікарнях потрібна підтримка.

«Ми всі одягаємо піжаму, коли хворіємо чи коли хочемо домашнього затишку, та лише раз на рік ми можемо одягнути піжами, щоб зробити світ кращим», - сказано в пресрелізі.

Цього року всеукраїнський «День піжам» відбудеться вдруге в Україні. У цей день Фундація запрошує всіх одягнути піжаму на роботу чи в школу, щоб долучитись до цієї благодійної ініціативи та підтримати дітей, які проходять довготривале медичне лікування, та їхні родини.

 

Щоб взяти участь у благодійній ініціативі, потрібно зробити фото у своїй улюбленій піжамі на роботі, навчанні чи вдома, опублікувати фото у своїх соціальних мережах із гештегом #деньпіжам або #вдягаюбопідтримую та зробити благодійний внесок на сайті Фундації тут.

Торік до акції приєдналося 35 зірок, лідерів думки і блогерів, що зробили фото в піжамі й узяли участь у флешмобі, запросивши всіх долучитися до акції «День піжам». Тисячі небайдужих українців, декілька компаній, шкіл і громадських організацій зібрались разом і зробили неоціненний внесок у відкриття та утримання Сімейних Кімнат Рональда Макдональда в дитячих лікарнях по всій Україні.

Щоб підготуватися до акції «День піжам» і дізнатися більше про неї, перейдіть за посиланням.

Довідка

«Фундація Дім Рональда МакДональда» розпочала роботу в Україні 2016 року, як частина глобальної благодійницької мережі. У 64 країнах та регіонах світу Фундація сприяє та підтримує сімейно орієнтовану медицину, щоб забезпечити повну участь членів сім'ї пацієнта під час лікування для прийняття обґрунтованих рішень щодо медичних послуг та підтримки, які отримує їх дитина.

З моменту заснування «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні» відкрила 5 Сімейних Кімнат Рональда МакДональда в українських лікарнях.

Сімейні Кімнати — це спеціально облаштоване місце в лікарні, де батьки й родичі дитини-пацієнта можуть перепочити, набратися сил, поспілкуватися й побавитися з дитиною, а також задовольнити свої базові потреби в гігієні, сні чи харчуванні.

Перебування у Сімейних Кімнатах безкоштовне і вони вже відкриті в: Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «Охматдит», Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні, Сумській обласній дитячій клінічній лікарні, Харківській обласній дитячій клінічній лікарні й Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит» у Києві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: