У Дублянах відкрили офіс Львівської громади

124785769_884810458990260_1614801138005978254_n
Фото: Роман Балук, ЛМР

У четвер, 12 листопада, в Дублянах на Львівщині відбулось відкриття інформаційного офісу Львської громади, аби мешканці могли отримати необхідні послуги і консультації.

У четвер, 12 листопада, в Дублянах на Львівщині відбулось відкриття інформаційного офісу Львівської громади, аби мешканці могли отримати необхідні послуги і консультації.

Як повідомили у мерії, сьогодні такий офіс розрахований для близько 10 тисяч мешканців міста Дубляни на вул. Шевченка, 20.

За словами заступниці директорки департаменту адміністративних послуг ЛМР Мар’яни Дюганчук, у приміщенні офісу в Дублянах облаштовано 4 робочих місця, серед яких — для представника департаменту агломерації Львівської міської ради та віддалене робоче місце адміністратора Центру надання адміністративних послуг м. Львова.

Є комфортна зона очікування та дитяча зона. Окремо облаштована кімната зустрічей для обговорення питань розвитку територіальної громади.

Упродовж дня цей офіс може надавати послуги 100 відвідувачам.

Мобільна споруда офісу — доступна для різної категорії населення та облаштована у форматі open space. До слова, цю споруду департамент адміністративних послуг Львівської міської ради взяв в оренду та розмістив на підставі Меморандуму про співпрацю між Львівським національним аграрним університетом та департаментом адміністративних послуг. Загальна площа споруди становить 76 кв. м, додають у мерії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: