У львівській мерії кажуть, що хочуть захистити підприємців

IMG_2641
Фото з вчорашньої акції підприємців проти карантину вихідного дня. Львів, 11 листопада, 2020 рік.

Міський голова Львова Андрій Садовий в ранковому ефірі на радіо «Львівська хвиля» повідомив, що мерія створить робочу групу, яка буде стояти на захисті підприємців в умовах «карантину вихідного дня».

«Міська рада готує позов до суду, щоб це рішення не вступило в дію. Ми хочемо побачити кінцевий протокол уряду, але наші юристи вже опрацьовують те, що є в медіа. А ще ми сьогодні створюємо спеціальну робочу групу, яка буде напрацьовувати різні варіанти, щоб захистити і допомогти бізнесу. Її очолить мій заступник Андрій Москаленко. Також туди будуть входити керівник юридичного департаменту, керівник центру підприємництва, бізнес-омбудсмен, підприємці.

Я вважаю, що прийняте урядом рішення про «карантин вихідного дня» шкодить для тисяч українців, львів'ян, бо їх хочуть залишити без засобів для існування. Якщо людина пенсійного віку отримує пенсію чи людина, яка може нормально працювати, отримує зарплатню, то для туристичної індустрії чи ресторанної це утопія», - сказав Садовий.

також він зауважив, що згідно з чинним законодавством, на основі постанови Кабміну має бути проведене засідання обласної комісії з питань ТЕБ і НС, а потім — міської. Міська комісія не має готовності приймати будь-які рішення, які можуть шкодити людям.

«Ми чекаємо фінальну постанову уряду, опрацьовуємо його і на нашій комісії приймемо рішення, яке буде виключно в інтересах людей».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: