У Львові проведуть ребрендинг програми «Відкриті Кубки Львова»

спорта

Міське управління спорту провело зустріч з організаторами змагань за програмою «Відкриті Кубки Львова».

«Ми живемо зараз в дуже складний час. Спорт, напевно, найбільше за цей час постраждав. Не відомо, доки це все буде тривати, але ми повинні впевнено і мужньо триматись. Зараз, в умовах постійних заборон, ми повинні постійно змінюватись, тому Відкриті Кубки Львова потребують ребрендингу. Потрібно підлаштовуватись під виклики часу і продовжувати популяризувати спорт», — повідомив Антон Нікулін, начальник управління спорту міста.

Нагадаємо, мета програми «Відкриті Кубки Львова — розвиток та популяризація фізичної культури та спорту у Львові, збільшення кількості спортивно-масових заходів, підтримка спортивних федерацій в організації та проведенні Відкритих кубків м. Львова з офіційно визнаних в Україні видів спорту.

«Відкриті Кубки Львова» — це бренд змагань, який відомий як на національному так і на міжнародному рівні. Визначення громадських організацій, яким буде надаватись фінансова підтримка на проведення спортивних заходів здійснюється на конкурсній основі за рішенням конкурсної комісії. Важливим ідентифікатором проєкту є масовість та високий організаційний рівень змагань, що сприяє залученню глядачів та відвідувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: