ТРЦ Forum Lviv добудують і відкриють там ще два кінозали

image

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво другої черги торгового  центру на вул. Під Дубом.

Зокрема, виконком видав ПрАТ «Мульті Весте Україна містобудівні умови і обмеження на реконструкцію за рахунок надбудови торгово-розважального центру «Форум Львів» на вул. Під Дубом, 7-Б.

Як розповіли представники компанії «Мульти Весте Україна 3», йдеться про реалізацію другої черги будівництва ТРЦ.

Зокрема, планується будівництво нового приміщення з боку вул. Джерельної загальною площею 5 тис. кв.м. Висота приміщення не перевищуватиме 29 метрів.

У новому приміщення ТРЦ планують облаштувати два нові зали кінотеатру «Планета кіно». У проєкті будівництва також вказано, що у нових приміщеннях ТРЦ передбачені торгові площі та відпочинкова зона.

Як запевнили інвестори, проєкт пройшов експертизу та погоджений на містобудівній раді.

Водночас, секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило нагадав, що на містобудівній раді було зауваження стосовно збільшення транспортного навантаження на вулиці Під Дубом, Куліша.

«Навантаження на вулиці збільшиться, збільшиться кількість авто. З кількістю паркомісць все гаразд, але це центральна частина, там завжди корки», – заявив Анатолій Забарило.

Відтак, у рішенні виконкому прописати зобов’язання забудовника долучитись до розвитку транспортної інфраструктури довкола Forum Lviv.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: