У ЗСУ зафіксували 21-шу смерть від коронавірусу

зсу корона
Фото ілюстративне

Станом на ранок п'ятниці, 13 листопада, в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19 хворіє 2379 осіб.

У Командуванні Медичних сил повідомили, що за минулу добу зареєстровано 185 нових випадків захворювання та 21-ий летальний випадок від COVID-19.

«Військовослужбовець (Київська область) захворів гостро, з 19 вересня 2020 року перебував на стаціонарному лікуванні у Національному військово-медичному клінічному центрі «ГВКГ» з приводу гострої респіраторної хвороби COVID-19, негоспітальна двобічна полісегментарна пневмонія. Позитивний ПЛР тест від 16 вересня.

Незважаючи на проведену терапію, стан пацієнта погіршувався, 23 вересня 2020 року почали наростати явища дихальної недостатності, у зв'язку з чим хворий був переведений до реанімаційного відділення.10 жовтня стан здоров’я пацієнта різко погіршився, в наслідок швидкої наростаючої поліорганної недостатності, почалась інтенсивна терапія, яка не дала позитивного результату», - сказано в повідомленні.

Там додають, що всього за час пандемії одужалао 5168 осіб. На ізоляції (а також самоізоляції) перебуває 366 осіб, а кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 35 осіб.

Нагадаємо, станом на ранок п'ятниці, 13 листопада, в Україні зафіксовано 11787 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: