У Львові поліцейські припинили діяльність майже 250 об’єктів торгівлі та закладів харчування

DSC09086
Фото: Нацполіція

Загалом у Львові та в області працює 112 рейдових груп - правоохоронці  виявляють та реагують на усі повідомлення про порушення карантину, проводять профілактичну та роз’яснювальну роботу з громадянами та керівниками суб’єктів господарської діяльності.

Про це повідомляє ідділ комунікації поліції Львівської області.

Від початку доби, 14 листопада,  станом на 18.00  поліцейські Львівщини припинили діяльність 248 об’єктів торгівлі та закладів громадського харчування, які працювали всупереч обмежень «карантину вихідного дня», запроваджених урядом України.

На керівників та громадян, які не реагували на зауваження поліцейських та не припиняли правопорушення, складено 54 адміністративних протоколів за ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян та на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Поліція Львівщини вкотре закликає громадян та керівників суб’єктів господарської діяльності суворо дотримуватись карантинних заходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: