Мешканців Львівщини запрошують на навчання з цифрової грамотності

навчання4

Інститут Регіонального Розвитку спільно з Global Project Partners e.V. проведене тренінги, спрямовані на отримання нових знань і навичок з цифрової грамотності. До участі запрошують організації громадянського суспільства, молодих активістів, експертів з цифрової трансформації та інформаційних технологій, соціально-активний бізнес, представників органів влади. 

Інститут Регіонального Розвитку спільно з Global Project Partners e.V. проведене тренінги, спрямовані на отримання нових знань і навичок з цифрової грамотності. До участі запрошують організації громадянського суспільства, молодих активістів, експертів з цифрової трансформації та інформаційних технологій, соціально-активний бізнес, представників органів влади, - повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

Тренінги проводять в межах проєкту «Hackyourfuture».

«За час карантину ми всі усвідомили, наскільки важливо бути «діджитал» у своїй діяльності. Цифровізація та ІТ-інструменти відкривають нові можливості та перспективи для розвитку та вдосконалення, а також підвищують нашу продуктивність. Впевнена, що саме вони змінять наше життя кардинально. Ці тренінги допоможуть зорієнтуватися у світі цифрових технологій. Ви дізнаєтесь, як швидко і ефективно впровадити цифрові рішення у вашій організації,» - зазначила керівниця проекту з регіонального розвитку Інституту Регіонального Розвитку Ірина Куропась.

Так, 3 і 4 грудня відбудеться PRE-EVENT «Цифрова трансформація. Міжнародний досвід» на платформі ZOOM.

Тут міжнародні експерти Арне Семсрот, Фундація Відкритих Знань Німеччини, координатор порталу FragDenStaat.de та засновник і директор Фестивалю AltShift Festival Ouishare Ехаб Елія ділитимуться своїм досвідом цифрової трансформації, власними помилками та успіхами. У доповідях - лише інструменти, що працюють, успішні кейси та практичні поради.

Усі часники заходу матимуть можливість обговорити, як цей досвід можна застосувати в Україні, враховуючи національні та регіональні можливості та особливості.

Реєстрація обов'язкова за посиланням.

Детальніше про подію за посиланням.

Також з 9 по 11 грудня на платформі ZOOM відбудеться Цифровий Фестиваль «Цифрова трансформація: молодь за краще майбутнє».

«Цифрова трансформація дає поштовх до розвитку політичної активності молоді. Інструменти електронної демократії підвищують участь громадян у процесі прийняття рішень. В теперішній час цифрові технології мають важливе значення для нашої економіки та повсякденного життя. Люди зробили великий «цифровий стрибок» під час карантину, перемістивши свою роботу, навчання та соціальне життя в Інтернет. Проте також і виявлені прогалини в нашій цифровій інфраструктурі», - зазначають щодо актуальності заходу організатори.

Мета заходу: посилити участь громадян і, зокрема молоді, в житті країни, сприяти позитивним перетворенням завдяки цифровій трансформації.

Реєстрація обов'язкова за посиланням.

Детальніше за посиланням.

Реєструватись потрібно окремо на кожен захід. Посилання на захід надішлють лише зареєстрованим учасникам.

Додамо, що тренінги проведуть за фінансової підтримки Федерального Міністерства Закордонних Справ Німеччини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: