На Львівщині чоловік, озброєний гранатами, обікрав продавчиню місцевого магазину

125767630_5206930386013991_3049177275103730042_n
Фото з місця події, пресслужба поліції Львівської області.

У неділю, 15 листопада, у селі Суховоля, неподалік Львова до місцевого продуктового магазину зайшов чоловік, який погрожував продавчині підривом гранат, у разі, якщо вона не віддасть йому безкоштовно товар.

У неділю, 15 листопада, у селі Суховоля, неподалік Львова, до місцевого продуктового магазину зайшов чоловік, який погрожував продавчині підривом гранат, у разі, якщо вона не віддасть йому безкоштовно товар.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівщини, зловмисник — раніше судимий мешканець Городоцького району. За скоєне йому загрожує до семи років за ґратами.

Фото: ГУ НП у Львівській області.

Натомість потерпіла, 37-річна мешканка Суховолі, встигла втекти та зателефонувати до поліції, тим часом зловмисник вкрав її сумочку з особистими речима та грішми та втік.

Оперативники відшукали 42-річного чоловіка неподалік сусіднього населено пункту, де він переховувався у лісосмузі.

Як додають у відомстві, він перебував у стані алкогольного сп'яніння. У нього вилучено два предмета, схожі на гранати РГД-5 та інші речові докази: боєприпаси скеровано на експертне дослідження.

Фото з місця події, пресслужба поліції Львівської області.

«Зловмисник затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: