У Львові презентували пісню та кліп про героя російсько-української війни

1522242273_kiz

Історія Героя України Андрія Кизила, який загинув в бою за Авдіївку у 23 роки, стала основою для пісні «Я ж приречений на війну».

Твоє відомих львівських співаків – В’ячеслав Сінчук, Андрій Капраль (вокальна формація «Піккардійська Терція») і Зіновій Карач (гурт Wszystko) – презентували пісню і відеокліп «Настав час».

Музику створив В’ячеслав Сінчук, слова – Ілона Ельтек, аранжування – Остап Панчишин, а запис, зведення та мастеринг були проведені на студії Jenny Records (звукорежисер – Мар’ян Криськув).

Історія воїна Андрія Кизила – це історія лише одного Героя – наголосили творці пісні та кліпу. А їх – тих, хто за останні шість з половиною років у ході російсько-української війни віддав за незалежність та цілісність України найдорожче – власне життя, – тільки на Львівщині – понад три сотні (зі Львова – близько 70). А загалом по Україні кількість жертв уже сягнула цифри у понад 13 тисяч.

«Це наша війна, і вона точно не закінчилася. Ми витримали оборону, зібравши всі сили. Ми львів’яни і це наш форпост, наша територія, з якої ми підемо у наступ», – зазначив народний депутат України, кандидат на посаду міського голови Львова Олег Синютка, завдяки підтримці та сприянню якого стало можливим створення кліпу.

«Минуло 4 роки від смерті мого чоловіка і набагато більше років від смерті й інших хлопців. Це моя місія, щоби дитина знала про свого батька і могла розповісти іншим. Цей кліп не дає забути не тільки про мого Андрія, а про всіх, хто загинув. До мене часто звертаються, щоб розповісти про своїх синів, їхніх друзів, які загинули і про яких ніхто не згадує. Дуже добре, що у цьому кліпі показано Львів, що він не стоїть осторонь», – розповіла вдова Андрія Кизила Оксана.

Андрі́й Кизило загинув 29 січня 2017 року у бою за Авдіївку, посмертно отримав звання майора та Героя України. По смерті у Героя залишилися дружина Оксана та 7-місячний син Артем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: