У Львові презентують благодійний інклюзивний концерт «Казка на білих лапах»

казки на білих

Вокальний гурт «Піккардійська терція» і десятеро незрячих дітей з різних куточків України 29 грудня презентують у Львові різдвяний благодійний концерт «Казка на білих лапах», - повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Кошти від продажу квитків скерують на друк книжок та створення фільмів і мультиків для незрячих. Зважаючи на карантин, кількість місць обмежена.

Вперше «Казку на білих лапах» у Львові презентували торік. Як розповіла виконавча директорка ЛОО ВГО «Українська спілка інвалідів — УСІ» та координаторка проєкту Оксана Потимко, у різдвяному благодійному концерті візьмуть участь 10 незрячих дітей з різних куточків України (Харків, Дніпро, Миколаїв, Рівне та ін.). Вік наймолодшої учасниці концерту — 5 років.

Кошти від продажу квитків скерують на друк книжок для незрячих дітей, а також виготовлення фільмів і мультиків для незрячих. У зв’язку з карантинними заходами, кількість глядацьких місць обмежена до 350.

«Запрошуємо стати глядачами неймовірного різдвяного дійства, яке подарує вам незабутні емоції! Придбавши квиток, ви не лише зустрінетеся з легендарним гуртом і маленькими зірочками, але й сприятимете появі кількох книжок і фільмів для незрячих дітей. Вартість квитка складає від 200 до 400 грн», — зазначила незряча координаторка проєкту Оксана Потимко.

Концерт відбудеться у Центрі Довженка (пр. Червоної калини, 81). Початок — о 18.00 год.

Благодійні квитки можна придбати у координаторки проєкту Оксани Потимко за телефонами: (097) 2440684, (050) 0245464, або перерахувавши кошти на розрахунковий рахунок UA203253650000000260020009251 у АТ «Кредобанк», МФО 325365, код ЄДРПОУ 35721378. Призначення платежу — благодійний переказ «Казка».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: