Волонтери кличуть благодійників долучитись до проєкту «Місто Добра»

місто

Розпочав своє функціонування проєкт «Місто добра» - кризовий центр для мам з дітьми у скрутних життєвих обставинах та бабусь-безхатченок. Зараз їм потрібна матеріальна допомога.

У Чернівцях розпочав своє функціонування проєкт «Місто добра» - кризовий центр для мам з дітьми у скрутних життєвих обставинах та бабусь-безхатченок. Зараз їм потрібна матеріальна допомога.

«Ми так мріяли про наше дитя - Місто Добра! І от воно нарешті народилося! Наш малюк просто неймовірний! Він так тішиться всьому новому: меблям, іграшкам, подарункам! Він радо зустрічає своїх гостей - дітлахів і їх мам, бабусь. Він оточує їх затишком і спокоєм)⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Господи, яка довгождана була ця дитина) і яка неймовірна місія у нашого Міста Добра!», - написала волонтерка Марта Левченко на стронці у соцмережі.

«Тут уже 75 жителів - це мами з дітками, є немовлята і старенькі! Навіть по 20 грн внеску від небайдужих , якщо об’єднаємося всі разом, допоможе!
Приват банк: 5169 3305 2004 4568 картковий рахунок БФ «Я майбутнє України» оформлений на керівника фонду Левченко Марту

рахунок БФ «Я майбутнє України»
Розрахунковий р/р ПАТ КБ «Приватбанк» м. Чернівці МФО 356282
ЕДРПОУ 37830229
UA373562820000026008051509451
Монобанк: 4441 1144 4663 3370

Довідка

Зараз «Місто Добра» – це справжній благочинний комплекс. Кілька будівель, прибудинкова територія. Все це повністю спроєктовано та побутовано саме під потреби кризового центру.

А ще, все будівництво відбулося повністю за благочинні кошти. «Місто Добра» не фінансуватиметься державою, воно існує лише завдяки небайдужим людям, які переймаються життям знедолених дітей! Протягом всього будівництва звичайні люди, представники бізнеси та громадських організацій підтримували нашу ідею своїм вкладом – фізичним, матеріальним, творчим, інформаційним чи емоційним.

У цьому Місті кожен може стати місіонером добра, доглядати за дітьми та піклуватися про них. Імена благодійників, які допомогли у придбанні, будівництві, облаштуванні території милосердя «Міста Добра» назавжди залишаться на фасадній стіні, де цеглинка за цеглинкою вбудовуватимуться імена людей зі щирим і добрим серцем!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: