На Львівщині повідомили про підозру злочинцям, які крали майно з офісів

злочинці1

Львівською обласною прокуратурою встановлено організатора та учасників злочинної групи з міжрегіональними зв`язками, які спеціалізувалися на крадіжках з офісних та інших приміщень, на території регіону і суміжних областей .

Про це повідомляють у прокуратурі Львівської області.

За версією слідства, у вказану групу входили 43-річний організатор та троє виконавців віком від 29 до 51 року, які шляхом злому вхідних дверей або розбивання вікон, проникали в офісні чи інші приміщення, де вчиняли крадіжки грошових коштів та дороговартісних речей.

Встановлено, що учасники організованого угрупування, аби мінімізувати час на скоєння злочину, тривалий час готувалися та чітко розподіляли ролі кожного учасника на місці події, а також використовували новітню спецтехніку. При підготовці вони користувалися одними автомобілями, а під час самого злочину – іншими, які по завершенню крадіжки продавали чи розбирали на запчастини.

У ході обшуків вилучено засоби зв’язку, одяг, 5 транспортних засобів, знаряддя вчинення злочинів, пістолет, готівкові кошти.

Сума заподіяних збитків складає 3 596 400 грн.

Сьогодні організатору та трьом учасниками групи повідомлено про підозри у вчиненні злочинів. Вирішується питання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою та встановлюється причетність до злочинів інших осіб.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: