Облрада виділила кошти для завершення робіт у Перинатальному центрі

IMG_4513

Депутати Львівської обласної ради внесли зміни до обласного бюджету.

Йдеться про перерозподіл коштів на реалізацію деяких обласних програм, окремі заходи яких неможливо виконати через пандемію коронавірусу.

«Скеровуємо майже 17 млн грн для завершення реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру і майже 10 млн грн для закінчення робіт у пологовому корпусі Львівської обласної клінічної лікарні. Таким чином наша каденція доведе до логічного завершення ці роботи. Усі пам’ятають, у якому стані були ці об’єкти», - пояснив голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку Олег Домчак.

Відтак змінами до бюджету збільшено видатки в рамках Програми капітального будівництва об’єктів соціально-економічного та житлово-комунального призначення на 30,58 млн грн; збільшено видатки для департаменту охорони здоров’я на суму 9,6 млн грн (з них для Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру для ремонту необхідного обладнання – 6,3 млн грн), для управління капітального будівництва – 16,4 млн грн, для департаменту економічної політики – 6,55 млн грн, департаменту з питань культури, національностей та релігій – 40 тис грн.

Як уточнив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Степан Куйбіда, зокрема на завершення реконструкції, в тому числі закупівлю обладнання для Львівського обласного клінічного перинатального центру скерували понад 16 млн грн, а також майже 10 млн грн для ремонту Львівської обласної клінічної лікарні. Тут за ці кошти проведуть капітальний ремонт інженерних мереж та приміщень 1- го, 3-го та 4-го поверхів пологового корпусу.

«Це важливі соціальні об’єкти, які вже реалізуються в рамках Програми капітального будівництва. Завдяки перерозподілу вдасться їх завершити, або ж збільшити відсоток будівельної готовності», - пояснив Степан Куйбіда.

Загалом, в межах Програми капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2020 рік передбачена реалізація 145 обєктів на загальну суму 229, 6 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: