Стала відома причина нештатної ситуації у Винниківському госпіталі: вибуху не було

86969860_203845544354621_3167151563160420352_n-1-696x469
Фото з архіву.

Причиною поломки системи постачання кисню стала тріснута пластина, її оперативно усунули.

Про це повідомили у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих ім. Юрія Липи, передає «Еспресо.Захід».

«О 22 год. 05 хв. 20.11.2020 вийшла з ладу системи кисневого постачання в КНП ЛОР «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю.Липи». Вибуху не було Причиною поломки стала тріснута пластина‼» – зазначено в повідомленні госпіталю.

У медичному закладі додали, що на місці події працювало 16 бригад екстреної медичної допомоги, забезпечених киснем та апаратами ШВЛ. Проводилась евакуація кисневозалежних пацієнтів в обласні та міські заклади охорони здоров’я Львова, серед них 11 перебували на штучній вентиляції легень. На місці події працював штаб з надзвичайних ситуацій, до складу якого увійшли керівництво облдержадміністрації, департаменту охорони здоров’я ЛОДА, госпіталю, обласного центру екстреної медичної допомоги тощо.

Нагадаємо, вчора ввечері вийшла з ладу система постачання кисню в госпіталі, де перебувають хворі на коронавірусну інфекцію. Проте вже о пів на першу ночі 21 листопада подача кисню в заклад відновили, евакуацію пацієнтів було припинено. Всього з госпіталю евакуйований 21 пацієнт, серед яких 3 на ШВЛ. Потерпілих осіб серед пацієнтів і персоналу немає. На ранок 21 листопада в госпіталі перебувають 164 пацієнти, з них у реанімації – 13. Евакуйовано 21 пацієнта.

Водночас мер Львова Андрій Садовий на своїй facebook-сторінці повідомив про нештатну ситуацію в госпіталі, написали, що, за попередніми даними, у госпіталі стався вибух під час заправки кисневого балона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: