Луцького терориста Кривоша відправили до психлікарні

кивош

Луцького терориста Максима Кривоша (Плохого), який цьогорік у липні захопив автобус із пасажирами в центрі міста, помістили до психіатричної лікарні.

Відповідне рішення ухвалив Луцький міськрайонний суд Волинської області. Про це повідомляє «РБК-Україна».

Зазначається, що ще на початку листопада судді розглянули клопотання Служби безпеки та прокуратури щодо проведення стаціонарної комплексної психолого-психіатричної експертизи підозрюваного.

Попередня амбулаторна експертиза виявила у Кривоша певні розлади психіки. Однак для кваліфікації цих розладів фахівцям знадобилися додаткові обстеження, а також динамічне спостереження за пацієнтом.

Взявши це до уваги, суд відправив «терориста» до Львівської обласної психіатричної лікарні – «в умови, які унеможливлюють його небезпеку для оточуючих».

Відомо, що впродовж наступних двох місяців Плохому мають провести психолого-психіатричну експертизу.

Захист Кривоша не погодився з такими діями і подав апеляцію. Однак 16 листопада Апеляційний суд її відхилив і рішення набуло чинності.

Нагадаємо, 21 липня в центрі Луцька Максим Кривош узяв у заручники пасажирів автобуса Берестечко – Красилівка і погрожував підірвати його. До вечора того ж дня він випустив заручників з автобуса, а спецназ затримав Кривоша.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: