У Кенії від коронавірусу помер військовослужбовець ЗСУ

зсу1
Фото ілюстративне.

Станом на 10.00 понеділка, 23 листопада, в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 хворіє 2882 особи.

Як зазначили у Командуванні Медичних сил, за минулу добу зафіксовано 51 новий випадок захворювання та 26-ту смерть, спричинену тяжким перебігом недуги.

«Військовослужбовець ЗС України (перебуваючи у складі місії ООН в ДР Конго) захворів 07.11.2020 спостерігалась легка форма, перебував на лікуванні в ізоляторі військової частини. ПЛР тест до COVID–19 від 14.11.2020 року - позитивний.

Незважаючи на проведення лікувальних заходів 16.11.2020 стан здоров’я погіршився і хворий був направлений на стаціонарне лікування до госпіталю ООН ІІІ рівня (м. Гома, ДР Конго), а в подальшому був переведений до відділення анестезіології, реанімації та інтенсивної терапії госпіталя ООН ІV рівня (м. Найробі, Республіки Кенія). 22.11.2020 року стан здоров’я пацієнта різко погіршився, почалась інтенсивна терапія, яка на жаль не дала позитивного результату», - сказано в повідомленні.

Там також додають, що всього за час пандемії одужалао 6159 осіб.

На ізоляції та самоізоляції перебуває 394 особи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: