У львівській мерії кажуть, що закуплять ще 250 кисневих концентраторів

кон

Як повідомила заступниця міського голови й керівниця міського штабу протидії COVID Галина Слічна, зараз у лікарнях Львова є 288 кисневих концентраторів. Проте до кінця грудня очікують ще 254 таких апарати. Саме ці концентратори вкрай необхідні для лікування хворих на коронавірус у важкому стані.

Як повідомила заступниця міського голови й керівниця міського штабу протидії COVID Галина Слічна, зараз у лікарнях Львова є 288 кисневих концентраторів. Проте до кінця грудня очікують ще 254 таких апарати. Саме ці концентратори вкрай необхідні для лікування хворих на коронавірус у важкому стані, - повідомляють у пресслужбі ЛМР.

Також у лікарнях міста облаштували 554 точки доступу до кисню, проте їх кількість постійно збільшують, аби всі ліжка для хворих на коронавірус були обладнані киснем.

Нагадаємо, в лікарні швидкої медичної допомоги за рекордно короткий час — 2,5 тижні збудували нове відділення для хворих на COVID. Там буде 350 ліжок. Зараз облаштували близько 200 ліжок, решту — дооблаштують найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: