У Львові на Науковій продовжують модернізувати освітлення

наукова

У Львові триває модернізація частини вуличного освітлення на вул. Науковій, в рамках пілотного проєкту державно-приватного партнерства. Так, ТзОВ «ДК Сігма», яке його реалізовує, виконало вже близько половини робіт, зокрема на ділянці від вул. Кульпарківської до вул. Кн. Ольги, - повідомляютьу пресслужбі ЛМР.

«Одним із проєктів, який затверджений для реалізації на умовах державно-приватного партнерства, є модернізація зовнішнього освітлення. Після того, як ми оприлюднили відповідне прийняте рішення виконкому, до нас звернулась компанія «ДК Сігма», яка запропонувала реалізувати пілотний проєкт і виконати роботи з модернізації частини зовнішнього освітлення. Ми запропонували вулицю Наукову, як магістральну. Зараз компанія це виконує, та вже завершила близько половини робіт — ділянку від вул. Кульпарківської до вул. Кн. Ольги. Далі вони перейдуть до освітлення частини вул. Наукової від вул. Кн. Ольги до вул. Стрийської. Тоді цей проєкт буде реалізований повною мірою», — зазначив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець.

Нагадаємо, Львів став першим містом в Україні, що затвердило перелік проектів, які можуть розглядатись для реалізації на умовах державно-приватного партнерства. Відтак мерія підписала меморандум про співпрацю з Агенцією з питань підтримки державно-приватного партнерства, аби об'єднати зусилля для реалізації проектів у галузі містобудування, транспортної, соціальної, культурної, спортивної та іншої інфраструктури.

11 вересня на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення «Про реалізацію проекту модернізації вуличного освітлення на окремій території м. Львова». Так, на умовах державно-приватного партнерства, ТзОВ «ДК Сігма» впродовж 6 місяців встановить нове вуличне освітлення на території вул. Наукова — від вул. Стрийська до вул. Кульпарківської.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: