Молодь з Львівщини стала учасниками програми «Державтотворець»

молодь6

Триває національна програма особистісного та професійного розвитку для молоді «Державотворець».

Це онлайн навчання, спрямоване на розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді України віком від 18 до 25 років. Серед учасників – 25 молодих людей із Львівщини, - повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

Програма відбувається на двох рівнях – загальнонаціональному, до якого долучається молодь з усієї України, та регіональному. Тут юнаки та дівчата говорять про виклики у свої громадах.

В межах 3-го модулю «Будуємо державу» йшла мова про роботу молодіжної політики на Львівщині.

Серед успішних кейсів, які вже застосовуються на Львівщині – соціальна пекарня «ДоброДій» в селі Вільшаник на Самбірщині.

Учасники Програми «Державотворець» працюють у трьох модулях: «Творимо себе та формуємо команду», «Досліджуємо громаду» та «Будуємо державу». Цьогоріч навчання проводять у семи областях, серед яких Львівщина.

Організатори: Міністерство молоді та спорту України, Українська академія лідерства, проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидій корупції в Україні «ВзаємоДія» (SACCI). Регіональний організатор – департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: