На Львівщині підрядник поверне 700 тисяч за будівництво будинку сімейного типу

буинок

26 листопада Господарський суд Київської області задовільнив позовну заяву управління капітального будівництва Львівської ОДА.

Управління звернулось в суд, аби стягнути майже 763 тисячі гривень з підрядника, який будував дитячий будинок сімейного типу в Радехові, - повідомляють у пресслужбі ЛОДА.

12 грудня 2017 року управління капітального будівництва Львівської ОДА та ТзОВ «Захист будівельних конструкцій» уклали договір щодо об’єкту «Будівництво дитячого будинку сімейного типу в м. Радехів Львівської області».

Відповідно до висновку судової будівельно-технічної експертизи, встановлено, що переліки, об’єми та вартість фактично виконаних будівельно-монтажних робіт не відповідають актам виконаних робіт та є завищеними.

«Після того, як рішення набере законної сили, та за наявності відповідного фінансування, ми і далі виконуватимемо будівництво цього дитячого будинку сімейного типу», - розповів т.в.о. керівника управління капітального будівництва Львівської ОДА Павло Терех.

Нагадаємо, що перед тим дитячий будинок у Радехові будувала фірма «Львівський будівельний холдинг», яка теж завищувала вартість робіт на суму у понад 270 тисяч гривень. Тоді, рішенням Господарського суду від 26 березня 2019 року, ухвалили задовільнити позовну заяву управління та стягнути завищену вартість робіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: