Щодо Донбасу готується рішення Ради національної безпеки і оборони

військові1

Щодо ситуації на Донбасі готується рішення Ради національної безпеки і оборони. про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв'ю «Фокусу», - пише «Українська правда».

Щодо ситуації на Донбасі готується рішення Ради національної безпеки і оборони. Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв'ю «Фокусу», - пише «Українська правда».

На питання про те, що буде після 9 грудня 2020 року, коли закінчується термін дії плану А - вирішення конфлікту на Донбасі політико-дипломатичним шляхом, Данілов відповів, що готується нове рішення РНБО, однак не зміг уточнити, буде воно відкритим чи закритим.

«Це рішення президента. 7 грудня 2019 року відбулося засідання РНБО, на якому були прийняті п'ять варіантів розвитку ситуації на Донбасі. Відкрию невелику таємницю: готується рішення РНБО щодо ситуації в Донецькій і Луганській областях».

Данілов також наголосив: до того часу, поки Росія як держава-окупант не піде з Криму, частини Донецької і Луганської областей, всі переговори, домовленості будуть вкрай хиткими з точки зору їх виконання.

У кінці серпня 2020 року в інтерв'ю телеканалу «Euronews» Зеленський зазначив, що сподівається на можливість завершити війну на Донбасі вже у 2020 році.
На початку листопада глава делегації України в Тристоронній контактній групі, перший президент Леонід Кравчук вислови упевненість, що у нинішнього президента Володимира Зеленського є план "Б" щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: