У львівській мерії кажуть, що прибиральна техніка готова до зими

техніка6

Львів готовий до зими і вся прибиральна техніка переведена в зимовий режим роботи.

Як повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, з огляду на прогноз про погіршення погодних умов і можливі опади снігу на вихідних, працівники ШРП та управляючих компаній чергуватимуть вночі, техніка до роботи готова, піскосуміш і реагенти для посипання вулиць закуплені, - пишуть в пресслужбі ЛМР.

«Ще 17 листопада було прийнято розпорядження міського голови Львова про перехід техніки на зимовий режим роботи. Це означає, що техніка і працівники будуть чергувати вночі і виїжджатимуть для посипання доріг, в разі погіршення погодних умов.

У нас є заготовлено 17 тис м3 протиожеледних засобів — це піскосуміш, сіль і реагенти. Сіллю будемо посипати магістральні дороги. В середньому по районах визначено 8−9 вулиць, які будемо посипати лише сіллю. Внутрішньоквартальні дороги та підйоми будемо посипати піскосумішшю, а реагенти будемо використовувати у центральній, пішохідній частині міста — пл. Ринок, пр. Свободи та ін. Реагенти ми використовували минулого року і будемо застосовувати цього року також.

Також ми перевіряли готовність техніки до роботи — об'їхали всі ШРП, всі управляючі компанії для перевірки наявності інвентарю, піскосуміші для посипання. Машини з піскосумішшю вже є завантажені і можуть оперативно виїжджати. У ШРП ми маємо 138 одиниць техніки. Зокрема, 36 одиниць зараз є в режимі чергування. Так, цієї ночі виїздила техніка в Сихівському районі для огляду чи не підмерзли мости. Адже зараз вночі маємо -2°C і може бути підмерзання.

Щодо працівників, то маємо 2700 двірників. Вони теж попереджені про погіршення погодних умов на вихідних. Тому на вихідних будуть працювати чергові у ШРП, в районних адміністраціях, у департаменті житлового господарства та інфраструктури, і я особисто буду координувати їхню роботу.

Відзначу, із спостережень з власного досвіду, зазвичай сніг починає подати на вихідних. Тому у нас всі попереджені, техніка готова, і ми готові до зустрічі зими», — розповіла Ірина Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: