Укрзалізниця відновить курсування потяга до Закарпаття

укрзалізниця
Фото з архіву.

З 18 грудня Укрзалізниця відновлює курсування потяга «Гуцульщина», який прямує із Києва до Рахова.

Про це повідомляє пресслужба перевізника.

«Укрзалізниця відновлює курсування поїзда «Гуцульщина» з 18 грудня цього року… Поїзд курсуватиме щодня у складі 12 вагонів: один спальний вагон, п’ять купейних та шість плацкартних», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з Києва поїзд №357/358 «Київ — Рахів» відправлятиметься о 14:28 та прибуватиме до Рахова о 9:22.

Відправлення з Рахова відбуватиметься о 11:18 та прибуття до Києва о 6:43. Ключовими станціями формування пасажиропотоку цього поїзда є «Тернопіль», «Чортків», «Кіцмань», «Чернівці», «Коломия», «Яремче», «Ворохта», «Ясіня», «Кваси», «Рахів».

«Для відновлення курсування поїзда Укрзалізниця вжила заходів з модернізації інфраструктури. Зокрема, на деяких ділянках колії був проведений середній та капітальний ремонт, замінено понад 6 тис. старопридатних дерев’яних шпал. У результаті буде збільшено швидкість та покращиться стан безпеки руху поїздів. Поїзд є соціально важливим для мешканців Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької областей та має значний вплив на розвиток туристичної інфраструктури регіону», - додають в АТ.

Окрім цього, згідно з результатами 2019 року заповненість цього поїзда у сполученні «Київ — Рахів» склала 89%, у зворотному напрямку — 94%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: