Рада цього тижня заслухає Степанова щодо ситуації з коронавірусом

степанов

Верховна рада цього тижня заслухає міністра охорони здоров'я Максима Степанова щодо ситуації з коронавірусом. Заслуховування відбудеться у ході години запитань до уряду у п'ятницю, 4 грудня.

Верховна рада цього тижня заслухає міністра охорони здоров'я Максима Степанова щодо ситуації з коронавірусом. Заслуховування відбудеться у ході години запитань до уряду у п'ятницю, 4 грудня, - пише РБК Україна.

Про це заявив спікер парламенту Дмитро Разумков у ході засідання погоджувальної ради.

«Я почув щодо години запитань до уряду єдину позицію - щодо міністра Максима Степанова. Я думаю, інші теж не будуть заперечувати. На годину запитань до уряду запрошуємо міністра охорони здоров’я», - зазначив глава Ради.

Разумков додав, що Степанов уже повернувся до виконання своїх обов’язків.

До цього замглави фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що СН ініціює заслуховування Степанова по ситуації з COVID-19.

«Яким би не був локдаун, він повинен, в першу чергу, бути спрямованим на зниження темпів зараження українців... Тому запрошуємо пана Степанова», - сказав парламентар.

Нагадаємо, Разумков заявив, що не виключає введення локдауну в Україні. За його словами, парламент також готується до можливого посилення карантину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: