В Україні випустили поштові марки з героями мультфільму «Мавка. Лісова пісня» (фото, відео)

Марка_Мавка 2

Укрпошта сьогодні представила поштовий випуск із героями мультфільму «Мавка. Лісова пісня», присвячений 150-річчю від дня народження Лесі Українки.

Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

На поштових марках зображені головні герої анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня», що створюється за мотивами класичної драми-феєрії Лесі Українки. Це Мавка, її коханий Лукаш, а також Жабокиць Квусь — магічне лісове створіння.

«Укрпошта через філателію продовжує популяризувати вітчизняні мультфільми. Раніше ми випустили знаки поштової оплати з героями «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила». А результатом нинішньої співпраці з FILM.UA Group стали марки з героями мультфільму «Мавка. Лісова пісня».

Колекційний набір включає поштову марку, конверт «Перший день» і поштову картку. На конверті Мавка представлена​​в зимовому образі з Рисеням на руках, а в центрі композиції чарівна Верба — Серце Лісу. Штемпель спецпогашення виконаний у вигляді магічної руни Мавки, що символізує єдність чотирьох стихій.

Поштову марку «Мавка. Лісова пісня», яка надрукована на самоклейкому папері, з 30 листопада можна придбати у відділеннях Укрпошти, у поштовому міні-маркеті. Тираж марок — 100 тисяч примірників, їх номінал — V (еквівалент 9 грн), що відповідає тарифу на відправку простої письмової кореспонденції вагою до 50 г по Україні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: