Клініка на мільйони: скільки тендерів і на яку суму провела лікарня швидкої меддопомоги Львова

IMG_2120-696x464

Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги Львова нинішнього року провела тендерів, вартість яких перевищує мільйон, на понад 320 мільйонів гривень.

2020 року Клінічна лікарня швидкої меддопомоги стала рекордсменом не тільки серед медичних закладів Львова, а й області за кількістю придбаного обладнання, витрачених коштів на ремонти тощо. Станом на сьогодні було проведено 79 закупівель зі статусом «завершено», мінімальна вартість яких становила мільйон гривень.

Понад 40 тендерів проводилися за спрощеною процедурою, тобто на безконкурентній основі.

Найдорожчі тендери

Вартість шести закупівель становила понад 10 мільйонів гривень.

18 травня був укладений договір на поставку 20 приліжкових моніторів, на загальну суму 10377600 гривень. Тендер проводився за спрощеною процедурою і дістався ТОВ «Бланком».

Згідно із даними YouControl, київська компанія була зареєстрована трохи більше року тому. Основний вид діяльності – оптова торгівля фармацевтичними товарами. Статутний капітал – 200 тисяч гривень.

Нинішнього року ТОВ «Бланком» виграло тендерів на понад 87 мільйонів гривень.

22 травня була укладена додаткова угода про зменшення ціни на майже 680 тисяч гривень.

13 травня клінічна лікарня швидкої меддопомоги оголосила тендер вартістю майже 14 мільйонів гривень на заміну вікон і дверей на металопластикові. У торгах взяли участь 5 компаній, а перемога дісталася ТОВ «Атлант Плюс», яке запропонувало найнижчу ціну – 9999997.

Згідно із даними YouControl, компанія була зареєстрована 14 років тому у Волинській області. Статутний капітал – 2 мільйони 335 тисяч гривень.

2020 року  ТОВ «Атлант Плюс» виграло тендерів на понад 14 мільйонів гривень, найбільший з яких від Львівської лікарні швидкої допомоги.

17 червня лікарня підписала найбільшу угоду, вартість якої 52 мільйони 934 тисячі гривень (початкова ціна була зменшена на майже 2 мільйони гривень). Йдеться про капітальний ремонт 2-го, 4-го та 5-го поверхів операційного блоку лікарні. У торгах взяли участь дві компанії. Перемога дісталася ТОВ «Технології клімату та автоматизація систем».

За даними YouControl, компанія була зареєстрована понад 9 років тому у Львові. Статутний капітал становить пів мільйона гривень. Основний вид діяльності – монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування.

Нинішнього року ТОВ «Технології клімату та автоматизація систем» виграло тендерів на майже 56 мільйонів гривень, з яких майже 53 – від лікарні швидкої допомоги.

21 жовтня був укладений договір вартістю понад 11 мільйонів 300 тисяч гривень на поставку апарату штучного кровообігу. В аукціоні взяли участь дві фірми. Перемогло ТОВ «Профімед-Сервіс» з Києва.

ТОВ було засноване 11 років тому. Статутний капітал – 65 тисяч гривень. Основний вид діяльності – неспеціалізована оптова торгівля.

2020-го ТОВ «Профімед-Сервіс» виграло тендерів на понад 40 мільйонів гривень.

6 листопада лікарня підписала угоду вартістю понад 14 мільйонів 990 тисяч гривень з ТОВ «Медхолдінг» на поставку ударно-хвильового літотриктора (обладнання для дроблення каменів у сечовивідних шляхах). У торгах брали участь дві компанії.

ТОВ «Медхолдінг» зареєстрована у Києві понад 8 років тому. Статутний капітал – 20 тисяч гривень. Основний вид діяльності – оптова торгівля фармацевтичними товарами.

Цього року компанія виграла тендерів на понад 508 мільйонів гривень.

13 листопада була підписана угода вартістю майже 33 мільйони 855 тисяч гривень з ТОВ «Західбудпроект» на капітальний ремонт території для облаштування місць для паркування автотранспорту. В аукціоні брали участь дві компанії.

За даними YouControl, компанія зареєстрована у Підбірцях Пустомитівського району. Розмір статутного капіталу – 46 тисяч гривень. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель.

ТОВ «Західбудпроект» цього року виграло тендерів на понад 149 мільйонів гривень.

Хто найчастіше вигравав тендери

Під час торгів, оголошених Львівською клінічною лікарнею швидкої медичної допомоги, шість угод отримало ТОВ «Укр діагностика».

20 липня був підписаний договір вартістю 1996620 гривень на ендоскопічну систему для отоларингології. 11 серпня – на понад мільйон 340 тисяч гривень на автоматичні біохімічні аналізатори. 28 серпня – на понад 2 мільйони 584 тисячі гривень на устаткування для операційних блоків. 21 вересня – на понад мільйон 295 тисяч гривень на устаткування для операційних блоків. 27 жовтня – на майже мільйон 560 тисяч гривень на 9 столів операційних з механічним приводом, столів операційних з електричним приводом. 30 жовтня – на понад мільйон 997 тисяч гривень на ендоскопічну систему для отоларингології.

За даним YouControl, ТОВ «Укр діагностика» була зареєстрована понад 7 років тому. Бенефіціарами компанії є Андій Швецов (95%) та Олексій Крахмалов (5%), директором – Тетяна Сидоренко. Статутний капітал компанії – 25 тисяч гривень. «Укр діагностика» 2020 року виграла тендерів на понад 241 мільйон гривень.

П’ять тендерів дісталося ТОВ «Ксенко». Зокрема 8 квітня була укладена угода вартістю 3538704 гривень на шприцеві інфузійні насоси. Цього ж дня «Ксенко» дістався договір на майже мільйон 782 тисячі гривень на поставку апарату ШВЛ. 12 травня лікарня швидкої допомоги віддала «Ксенко» тендер вартістю майже 5 мільйонів 715 тисяч на 5 комплектів апаратів ШВЛ HAMILTON-C1 та HAMILTON-C6.

28 травня «Ксенко» з лікарнею уклала угоду на 8 мільйонів 280 тисяч гривень  на поставку 5 апаратів ШВЛ HAMILTON-C3. 15 червня – на майже 4 мільйони 230 тисяч гривень на 6 апаратів ШВЛ. До речі, це була єдина угоду на конкурентній основі.

Згідно з даними YouControl, ТОВ «Ксенко» було зареєстроване 6 років тому. Директором значиться Ігор Жуков, натомість бенефіціаром Оксана Грейц з Макіївки. Раніше їй належала компанія з такою ж назвою у Донецьку. Статутний капітал – 200 тисяч гривень.

Нинішнього року «Ксенко» виграла тендерів на майже 438 мільйонів гривень.

Так само п’ять тендерів від лікарні швидкої допомоги виграло ТОВ «Віфа «Проект-Буд». Зокрема йдеться про ремонт першого терапевтичного відділення під палати гемодіалізу, капітальний ремонт приміщень під створення кабінету комп’ютерної томографії, ремонт приміщень під створення ангіографічної операційної, ремонт приміщень під створення кабінету магнітно-резонансної томографії та ремонт приміщень лікарні під облаштування клініко-біохімічної лабораторії з ПЛР-лабораторією.

За даними YouControl, директором і бенефіціаром ТОВ «Віфа «Проект-Буд» є Остап Караїм. Компанія зареєстрована понад 17 років тому. Статутний капітал – 18500 гривень. Нинішнього року компанія виграла тендерів на понад 28 мільйонів гривень.

Крім того, ПП виробничо-комерційна фірма «Скаінвест» отримало 4 тендери. Ще 5 компаній – по 3 угоди, 7 – по 2.

Якщо для порівняння взяти 8-му лікарню, то там нинішнього року було лише п’ять тендерів, які обчислюються мільйонами, і їхня загальна сума становить приблизно 18 мільйонів гривень.

Для аналізу були взяті лише тендери Львівської клінічної лікарні швидкої допомоги, вартість яких стартує з мільйона гривень.  

Оксана ДУДАР

Фото: Дивись.info з архіву

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: