На Львівщині двом чоловікам загрожує до 5 років за ґратами за перешкоджання передвиборчій агітації

IMG_1960
Фото ілюстративне. Місцеві вибори, 25 жовтня, Львів

На Львівщині слідчі повідомили про підозру зловмисникам, які перешкоджали проведенню передвиборчої агітації.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, за скоєне 41-річному мешканцю Мостиського району та 24-річному жителю Пустомитівщини загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

За інформацією, 17 жовтня у Рудно зловмисники перешкоджали проведенню передвиборчої агітації представникам однієї з політичних сил.

«Чоловіки, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, нецензурно висловлювались, пошкодили агітаційний намет та автомобіль агітаторів, а також нанесли деяким з них тілесні ушкодження», - повідомили в поліції.

Слідчі повідомили 41-річному мешканцю Мостиського району та 24-річному жителю Пустомитівщини про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії референдуму чи діяльності офіційного спостерігача) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: