У Львові судитимуть підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного хлопчика

pedofil1
Фото з місця події

У Львові завершилось досудове розслідування за фактом зґвалтування малолітнього львів’янина: обвинувальний акт скерували на розгляд суду.

За скоєне зловмиснику, 18-річному мешканцю Львова, загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Йдеться про інцидент, який стався 18 червня нинішнього року. У Залізничному районі міста зник 12-річний хлопчик, згодом з'ясувалось, що він повернувся додому і розповів, що невідомий чоловік зґвалтував його у парку на вулиці Роксоляни. Невідомий підійшов до групи дітей та попросив про допомогу нібито у ремонті скутера, за що обіцяв придбати морозиво та газовані напої. На цю пропозицію погодився 12-річний хлопець.

Читайте також: Справа про зґвалтування 12-річного хлопчика: що відомо про шокуючий злочин

Скориставшись малолітнім віком та безпорадним станом дитини, зловмисник відвів його до парку, де у приміщенні одноповерхової будівлі, задіюючи залякування, погрози та перевагу у фізичній силі, зґвалтував його.

Ґвалітвником виявився 18-річний львів'янин, якого затримали цього ж дня.

Як встановили експерти, своїми діями зловмисник спричинив малолітньому тілесні ушкодження легкого ступеня важкості, а також психологічну травму.

Наступного дня, 19 червня, слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Для затриманого було обрано запобіжний захід – тримання під вартою без визначення застави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: