У Львові виявили незаконний продаж проїзних квитків

квмитки

Працівники відділу контролю ЛКП «Львівелектротранс» запобігли незаконному масовому продажу проїзних квитків. Про це повідомляють у пресслужбі «Львівелектротрансу».

1 грудня, на зупинці «Старий Ринок» працівники відділу контролю ЛКП «Львівелектротранс» виявили незаконний продаж квитків на проїзд у львівському електротранспорті. Як повідомили у відділі контролю, вилучено 71 квиток.

«На своє виправдання порушник сказав, що продає квитки на зупинці, бо він підприємець і працює на «Львівелектротранс».

У відділі кадрів ЛКП «Львівелектротранс» інформацію заперечили. Вказана особа жодним чином не пов’язана з підприємством, не перебуває у трудових відносинах як фізична особа та не має договорів як ФОП. Відтак, порушника доставили в Галицький ВП для з’ясування обставин, де на нього склали протокол про несанкціоновану торгівлю.

«Просимо громадян у випадках продажу квитків невідомою особою повідомляти поліцію за номером 102 або підприємство за номером «гарячої лінії» 0−800−300−055», — повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, перелік пунктів продажу, де можна придбати квитки та картки для проїзду у трамваї або тролейбусі, розміщений за посиланням: http://www.lvivelectrotrans.com.ua/perelik-ta-adresy-kioskiv-u-yakyh-mozhna-prydbaty-kvytky-ta-proyizni-kartky-na-proyizd-u-lvivskomu-elektrotransporti-2/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: