62% українців незадоволені діяльностю влади у боротьбі з COVID-19

моз2

В Україні 62% опитаних незадоволені діяльністю президента України Володимира Зеленського у боротьбі з пандемією коронавірусної хвороби COVID-19 та близько 70% людей незадоволені роботою Міністерства охорони здоров’я щодо протистояння коронавірусу.

Про це свідчать дані опитування Соціологічної групи «Рейтинг», проведеного 28-30 листопада 2020 року.

«34% опитаних задоволені діяльністю Президента Зеленського у боротьбі з епідемією коронавірусу, 62% – не задоволені. Діяльністю Міністерства охорони здоров’я у боротьбі з епідемією задоволені 28%, не задоволені – 68%. Роботою Міністерства внутрішніх справ задоволені 28%, не задоволені – 60%, не змогли оцінити – 12%», - йдеться у результатах дослідження.

Відомо також, що найбільше серед органів центральної влади опитані не задоволені роботою Кабінету міністрів (72%) та Верховної ради (78%).

Опитування проведено 28-30 листопада 2020 року серед населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, окрім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна: за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність - 2500 респондентів.

Метод опитування - CATI (телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95 - не більше 2,0%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: