Громада Рудного вимагає забезпечити їх громадським транспортом

рудно

Громада Рудного звинувачує заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрія Білого в маніпуляціях.

Про це повідомляє у дописі спльнота «Моє Рудно» у Фейсбук.

«Вже третій день руднівчани бурхливо обговорюють провокацію Андрія Білого, який спочатку «вкинув» тезу про найзбитковіший маршрут №52, потім у коментарях виправдовувався, що це просто думки, а потім обіцяв (чи погрожував?) записати детальне відео про маршрут.

Незрозуміло, для чого йому дратувати мешканців, які вже мають величезний досвід протестів і готовність реагувати швидко і гостро? Можливо, його мотиви ми зрозуміємо згодом, адже все таємне рано чи пізно стає явним.

У своєму відео Білий каже про політичні групи, які лобіювали зміну маршруту. І про які він чітко знає. Та це не таємниця – запустити великі автобуси через все Рудно замість Зимної Води дав вказівку особисто, під протокол, міський голова Андрій Садовий», - зазначено в дописі у спільноті «Моє Рудно».

Також, як написали в пості руднівчани, міські посадовці (Ірина Маруняк, Олександр Одинець) переконували робочу групу змінити саме маршрут №52. Бо ініціативна група наполягала на відновленні маршруту №28.

«Білий в своєму розслідуванні політичних груп вийшов на власне керівництво! Сподіваємось, керівництво достойно винагородить свого працівника.
І загалом щодо політики. Тут, як то кажуть, на злодію шапка загорілась.

Бо на пропозицію міського голови з самого початку в робочій групі не було жодного політика (крім міських чиновників з «Самопомочі») і заяви ініціативної групи були максимально виваженими і аполітичними. Натомість те, що Андрій Білий «інтенсивно» мовчав до виборів, в т.ч. під час роботи робочої групи і перейнявся збитковістю маршуруту №52 лише після виборів - що це як не політика? От тільки, яка це політична група - загадка. Адже руднівчани мають повну пітримку від міського голови, заступниці голови, керівника департаменту, начальника управління транспорту. І лише один заступник керівника департаменту має особливу думку. То на яку політичну групу він працює?

У відео Андрій Білий питає, «наскільки ми готові конструктивно підходити до транспорту?». У руднівчан до Білого також питання: а наскільки ви були готові конструктивно підходити до транспорту, коли майже рік більша частина Рудно була без транспорту взагалі або з жалюгідними трьома рейсами зранку і ввечері?» – обурились у спільноті мешканці Рудно.

Нагадаємо, члени ініціативної групи стверджують, що жорстко реагуватимуть на будь-які спроби зашкодити курсуванню автобусу №52 через все Рудно.

Раніше руднівчан запевняли, що автобуси курсуватимуть через все Рудно, незалежно від рентабельності. Однак ініціативна група стверджує, що після виборів маршрути деяких автобусів вирішили переглянути.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: